CROZ donacije

Ove stranice su posvećene CROZ donacijama i volonterskim aktivnostima.

CROZ donirao Odjel za ginekologiju i porodiljstvo Opće bolnice Zadar

Kao i svake godine dosada, zaposlenici CROZ-a su odlučili u blagdanskom duhu sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati onima kojima je to zaista potrebno.
Pročitaj više …

Donacija sonde za dijagnostiku bolesti srca kod djece Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić u Sisku

Dobru naviku doniranja onih kojima je to najpotrebnije, posebice u blagdansko doba, odlučili smo,u ime svih marljivih djelatnika CROZ-a, ponovno namijeniti nekoj od zdravstvenih institucija. Umjesto poklona za naše korisnike i poslovne partnere ovog Božića donirali smo fazno matričnu sondu za kardiološku pedijatrijsku, vaskularnu i transkranijsku primjenu Odjelu za zdravstvenu zaštitu dojenčadi i djece Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak, koja će pomoći u dijagnostici bolesti srca u djece.
Pročitaj više …

CROZ je povodom novogodišnjih praznika donirao klavijature Nacionalnom udruženju roditelja djece oboljele od raka (NURDOR) u Beogradu. CROZovci su željeli pomoći oboljeloj djeci i omogućiti kvalitetne uvjete za druženja i radionice koje organizira NURDOR.
Pročitaj više …

Donirali smo Odjel za torakalnu kirurgiju KBC Dubrava

I petu godinu zaredom CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati onima kojima je to potrebno. Ove godine odlučili smo donirati bronhoskop Odjelu za torakalnu kirurgiju KBC Dubrava.
Pročitaj više …

Donirali smo Odjel za pedijatriju Opće županijske bolnice Pakrac

Četvrtu godinu zaredom CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati onima kojima je to potrebno. Nastavili smo s „dječjom“ temom te smo Odjelu za pedijatriju Opće županijske bolnice Pakrac donirali infusor i perfusor, aparate koji su posebno važni prilikom transporta malih pacijenata iz Pakraca u Zagreb.
Pročitaj više …

CROZ donirao Odjel za pedijatriju Opće bolnice Vukovar

Za Božić 2010. godine odlučili smo nastaviti s temom koja se kroz godine nekako sama nametnula, to su djeca, a zaboravljena vrata Odjela za pedijatriju Opće bolnice Vukovar jedva su dočekala da netko na njih pokuca. Susretljivi doktor Bandić bio je presretan kad smo mu se javili sa željom da doniramo Odjelu ono što im je trenutno najpotrebnije. Izbor nije bio težak i kroz samo par dana na vukovarskoj Pedijatriji pojavio se novi EKG uređaj.
Pročitaj više …

Ljetna školica informatike za djecu

Zagreb, 04. rujna 2010. – Sunčanu rujansku subotu proveli smo s djecom iz SOS – Dječjeg sela Lekenik. Cilj je bio ukazati djeci na opasnosti koje se skrivaju na Internetu, na potrebu spremanja i zaštite osobnih i ostalih podataka, kao i na neka osnovna pravila lijepog ponašanja na Internetu.
Pročitaj više …

CROZ donirao SOS – Dječje selo Hrvatska

Za Božić 2009. CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati onima kojima je to potrebno. Ove je godine naša donacija otišla u ruke SOS – Dječjeg sela Hrvatska koje obuhvaća SOS – Dječje selo Lekenik i SOS – Dječje selo Ladimirevci, te pet zajednica mladih. SOS – Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom, te obrazovanje.
Pročitaj više …

CROZ donirao Krijesnicu

Za Božić 2008. CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati udruzi Krijesnica. Donacija za Krijesnicu je bila u svrhu uređenja njihovog polivalentnog prostora u Klaićevoj namijenjenog za djecu koja se liječe u dnevnoj bolnici.
Pročitaj više …