CROZ donirao Krijesnicu

Za Božić 2008. CROZ je odlučio sredstva namijenjena kupovini božićnih poklona našim poslovnim partnerima prenamijeniti i donirati udruzi Krijesnica. Donacija za Krijesnicu je bila u svrhu uređenja njihovog polivalentnog prostora u Klaićevoj namijenjenog za djecu koja se liječe u dnevnoj bolnici.

U posljednje vrijeme statistike pokazuju trend povećanja oboljelih od dječjih tumora, stoga bi pružanje odgovarajuće skrbi za djecu oboljelu od malignih bolesti trebalo biti jedan od prioriteta svakog društva. Kronična i po život ugrožavajuća bolest postavlja velike zahtjeve za djecu i njihove roditelje te je vrlo bitno prepoznati potrebe i probleme takvih pacijenata i njihovih obitelji kako bi im se mogla pružiti adekvatna pomoć.

Svrha ovakvih donacija je pomoći kako bi se sva roditeljska snaga mogla usmjeriti na pružanje podrške djetetu i kako bi se izbjegli dodatni problemi vezani uz liječenje kao što su smještaj za obitelji koje ne žive u Zagrebu, kupnja lijekova, te edukacija roditelja u područjima vezanim za maligne bolesti.

Svaka pomoć Udruzi je izrazito dobrodošla, zato i vi svojom donacijom pomognite Udruzi u pružanju odgovarajuće skrbi za oboljelu djecu (žiro račun:2360000-1101481616).

Više o udruzi Krijesnica saznajte na: http://www.krijesnica.hr/