Edukacijske usluge

Svjesni važnosti brzog stjecanja znanja i stalnih promjena u svijetu IT-a, posebnu pažnju posvećujemo edukaciji. Kroz niz godina rada na razvojnim projektima uočili smo da je upravo mogućnost brzog stjecanja novih znanja i kontinuirana edukacija jedan od najvažnijih faktora koji utječu na uspjeh IT tvrtke. Kako bismo pomogli svojim klijentima da podignu razinu znanja i lakše prate tehnološke promjene, pokrenuli smo cijeli niz vlastitih edukacijskih usluga – od unaprijed pripremljenih kataloških tečajeva, preko prilagođenih radionica do konzaltinga na stvarnim projektima. Izuzetno smo ponosni što svi naši konzultanti i instruktori kontinuirano sudjeluju u razvojnim projektima, te kontinuirano stječu nova znanja i iskustva koja zatim dalje prenose kroz tečajeve ili konzultacije

U našem je katalogu i niz tečajeva vezanih uz tehnologije i metodologije koje su izradili naši stručnjaci, uključujući i specijalističke Java tečajeve koji se najčešće održavaju.

Vrlo često sam tečaj nije dovoljan kako bi se stečeno znanje moglo brzo i jednostavno koristiti u praksi. Nastavak suradnje s našim korisnicima u obliku konzultacija pokazao se kao akcelerator primjene znanja.

Napomenimo da se na dugačkoj listi korisnika naših edukacijskih usluga nalaze i brojne reference korisnika iz regije. Velika predanost naših instruktora i konzultanata najbolje se očituje kroz visoke ocjene koje ostvaruju na kraju tečaja i kroz komentare kao što je ovaj:

”I dare to put double x for presentation quality. Not all the specialists can teach somebody else, so that one learns a lot of new things along a short period of time. It is very interesting idea to verify received knowledge and play in the same time: the teams tried to proof that teacher’s effort had a result. The course assured equality between presentation and exercises, between answers and advices.” 
Logistic, Buchurest, Romania

Tečajevi se održavaju u CROZ-ovom edukacijskom centru otvorenom u ožujku 2008. godine „Learn@CROZ“ (Zagreb, Lastovska 23) koji uključuje dvije prostrane učionice opremeljene prema visokim tehničkim standardima, konferencijsku dvoranu i ugodan lounge-room.

Edukacijski centar „Learn@CROZ“

31. ožujka 2008. otvoren je CROZ-ov novi edukacijski centar „Learn@CROZ“ na staroj adresi Lastovska 23.


Edukacijski centar „Learn@CROZ“ uključuje dvije prostrane i vrhunski opremljene učionice, konferencijsku dvoranu i ugodan lounge-room. No puno važnije od prostorija je ponuda specijalističke informatičke edukacije kroz vlastite tečajeve iz područja napredne Java arhitekture, upravljanja projektima, upravljanja projektnim zahtjevima i poslovne analize.

CROZ već nekoliko godina ostvaraje snažan rast edukacijskih usluga, a početkom godine je certificirao usluge iz područja edukacije ISO certifikatom. Otvaranje vlastitog edukacijskog centra još je jedan korak u podizanju kvalitete edukacijskih usluga.

Najam učionica

Ukoliko ste zainteresirani za najam učionica u našem edukacijskom centru, molimo Vas da svoje upite šaljete na learn@croz.net.