Jazz

Jazz je sljedeća generacija IBM Rational tehnološke platforme za isporuku softvera suradnje. Jedinstveno podešena za globalne timove, Jazz platforma je oblikovana za pretvorbu zajedničkog rada ljudi koji izrađuju i isporučuju softver, tako da je u tom radu bolja suradnja, produktivnost i transparentnost. Jazz tehnologiju možete promatrati kao opsežnu okosnicu koja dinamički integrira i usklađuje ljude, procese i sredstva koja se odnose na projekte razvoja softvera.

Jazz je tehnološka platforma, a ne proizvod. Ponude proizvoda koji su izgrađeni na Jazz platformi će moći uravnotežiti široki skup sposobnosti za timski bazirani razvoj i isporuku softvera.

Pridružite se Jazz jam sesiji

Jazz tehnološka platforma se razvija upotrebom novog pristupa nazvanog otvoreni razvoj komercijalnog softvera. Za razliku od tradicionalnih komercijalnih procesa u kojima su korisnici imali malo uvida u novi proizvod ili izdanje sve do njegove otpreme, Jazz razvoj se odvija otvoreno na jazz.net. Možete vidjeti napredovanje razvoja i preuzeti pojedine dijelove kad postanu dostupni. Prednost ovakve transparentnosti je što omogućuje vama i drugim korisnicima da postanete dio kontinuirane petlje povratnih informacija koja usmjerava odluke u razvoju. Davanjem vaših ranih i čestih povratnih informacija i vi možete utjecati na usmjerenje i prioritete izdanja prije nego što se neke odluke donesu.

Kako biste sudjelovali u razvoju za Jazz i Rational Team Concert ili kako biste preuzeli beta za Rational Team Concert, posjetite jazz.net.