Lotus usluge

IBM Lotus Domino je jedna od vodećih svjetskih groupware tehnologija koja pokriva zahtjeve od malih obiteljskih tvrtki do velikih korporacija. Više o ovoj tehnologiji!

CROZ-ova ponuda uključuje sljedeće usluge vezane uz Lotus Domino produkte: savjetovanje, instalacija i prilagodba, integracija, migracija, podrška i održavanje te edukacija.

Naš stručni tim pomoći će vam pri odabiru hardverske osnovice i pri prilagodbi operativnog sustava za instalaciju Lotus Domino poslužitelja te vas konzultirati oko izrade optimalne konfiguracije cjelokupnog sustava koji biste željeli koristiti u radnom okruženju.

Nudimo kompletnu instalaciju i podešavanje konfiguracije Lotus Domino poslužitelja i Lotus Notes klijenta. Prilikom instalacije istovremeno obavljamo i prijenos osnovnog znanja administratorima sustava.

Instalaciju sustava osim na Windows operativnom sustavu, vršimo i na drugim platformama (Linux, AIX).

Nakon implementacije Lotus produkata nudimo kompletnu edukaciju za korisnike u klijentskom i administratorskom okruženju.

Također, nudimo usluge integracije sa softverom iz Lotus ”obitelji” (npr. Lotus Quickr, Lotus Connection za verziju 8, Webmail, Lotus Sametime, Document Manager, Lotus Web Access, integracija s WebSphere platformom, itd.).

Jedna od često traženih usluga je migracija cjelokupnog sustava na ”noviju” verziju (s v6.5 -> v7.0 -> v.8), a nudimo i uslugu migracije s drugih groupware platformi na Lotus Domino platformu (npr. s Microsoft Exchange-a na Lotus Domino).

Nakon uspostave sustava, nudimo usluge podrške i održavanja. To može biti povremena pomoć vašim administratorima ili preuzimanje (outsourcing) cjelokupne brige o Lotus sustavu. Pazimo da se eventualni problemi sa sustavom rješavaju u najkraćem mogućem roku i brinemo da sustav ažurno korigiramo kako bi se održala funkcionalnost, sigurnost i performanse.

Naravno, po završetku posla isporučujemo kompletnu dokumentaciju izvršene usluge.

I na kraju, ako vam osnovne funkcionalnosti Lotus Domino sustava nisu dovoljne, naša aplikativna ekipa će izraditi aplikacije „po mjeri“ upravo za vas. To mogu biti male jednostavne aplikacije (npr. praćenje putnih naloga ili korištenja godišnjih odmora) ili složene poslovne aplikacije (npr. uredsko poslovanje).

Više o našoj ponudi izrade aplikativnih rješenja.