Profil tvrtke

CROZ je usmjeren uslugama u financijskom i javnom sektoru te drugim većim informatičkim sustavima. Usluge uključuju zaokružene, cjelovite projekte ili specijalističke usluge edukacije, savjetovanja i implementacije u pojedinim segmentima. CROZov tim na lokacijama u Zagrebu i Beogradu ukupno sada broji više od 170 stručnjaka.

Glavna područja specijalizacije su:

  • Razvoj softvera (custom software development)
  • Primjena agilne metodologije; edukacija i konzalting
  • DWH, BI i napredna analitika
  • Prilagođena rješenja za bankarski sektor (custom made solutions)
  • Business Process Management (BPM); uvođenje metodologije i primjena alata
  • Mainframe usluge; sistemska integracija i konzalting
  • IBM tehnologija; sistemska i aplikacijska integracija
  • Upravljanje imovinom
  • Alfresco i upravljanje dokumentima

Tehnološki valovi i iskustvo stečeno u praksi

Tijekom godina, CROZovci su uspjeli prepoznavati i kapitalizirati tehnološke „valove“ u pravom trenutku. Ovakva reputacija znači prihvaćanje tehnoloških rizika, ali i svih prednosti koje donose nove tehnologije; Java (J2EE) programska tehnologija, Rational alati (RUP metodologija), web servisi, SOA, IBM BPM (Process Server, Lombardi, ESB), Spring Framework, WebSphere tehnologija samo su neki od primjera.

Istovremeno, CROZovi stručnjaci su ove tehnologije višestruko isprobali i stekli ekstenzivno iskustvo u praksi te uspješno implementirali nova tehnološka rješenja u korisničkom okruženju. Pri tome, pokretač za primjenu tehnologija nije tehnologija sama za sebe, nego stvaranje nove vrijednosti za naše korisnike.

CROZ kao partner

CROZ je poznat kao tvrtka koja uspješno odrađuje zahtjevne i teške projekte i ima reputaciju pouzdanog poslovnog partnera. Pri tome se oslanjamo na vrhunske svjetske standarde i metodologije (Rational Unified Process (RUP), Project Management Institute (PMI)…), ali i posebno na profesionalnost i timski duh unutar tvrtke.

Naša lojalnost korisniku je apsolutno neupitna i na prvom mjestu je uvijek uspješan završetak projekta.

Za one koji žele o nama saznati više:

CROZ povijest tvrtke

CROZ povijest tvrtke 347 kB

CROZ profil tvrtke

CROZ profil tvrtke 218 kB

FYI br1 – uvodnik

fyi by croz br1 uvodnik 171 kB