Rational

IBM Rational vam pomaže transformirati način na koji dizajnirate, razvijate i dostavljate softver, kako bi stvorili veći broj inovativnih proizvoda i usluga, brže od vaše konkurencije, s nižim troškovima i s manje rizika.

CROZ je zato razvio pakete koji vam omogućuju da u kratko vrijeme unaprijedite svoj razvoj, te da koristeći iskustvo naših stručnjaka iskoristite Rational rješenja na vama odgovarajući način. Paketi sadrže prilagođene produkte, uz njih vezane radionice i tečajeve, te podršku u prvim danima korištenja novog procesa i novih alata. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da je takav oblik suradnje optimalan za kvalitetan prijenos znanja. Kao potvrdu kvalitete rada CROZ-ovih stručnjaka, CROZ je nagrađivan za doprinos za razvoj u Rational zajednici. Više o CROZ-ovim nagradama i priznanjima iz Rational područja pročitajte ovdje.

IBM Rational obitelj sadrži cijeli niz koncepata i softverskih rješenja usmjerenih kvalitetnijem i lakšem razvoju softvera, a svima im je zajedničko da su bazirani na pozitivnim iskustvima proizašlima iz velikog broja uspješnih projekata, odnosno na tzv. najboljim praksama.

Danas je svakako najzanimljivija Jazz platforma koja pruža kolaborativnu isporuku softvera. Prije 5 godina IBM se počeo intenzivno baviti pitanjem kako pomoći korisnicima da razviju softver iz neke nove i svježe perspektive. Glavna pitanja koja su se pri tome postavljala su kako iz temelja transformirati programsku isporuku, kako razbiti barijere između programera, testera i ostalih članova projektnog tima te na kraju između IT-a i poslovanja? Kao odgovor na ova pitanja nametala se potreba integracije alata koji se koriste kroz čitav životni vijek aplikacije. Tako je nastao Jazz. Dizajniran je kako bi prilagodio način na koji ljudi zajedno rade, izrađuju softver, a sve s ciljem pružanja bolje okoline u kojoj mogu više surađivati.