WebSphere

IBM WebSphere Application Server sigurno je, skalabilno i pouzdano okruženje za izvođenje aplikacija i servisa. Verzija 6.1 predstavlja vrhunac ponude u području J2EE (Java 2 Enterprise) aplikacijskih poslužitelja, prije svega zbog svojih performansnih, sigurnosnih, transakcijskih i arhitekturalnih karakteristika. Njegova interna arhitektura omogućuje prilagodbu i dimenzioniranje instalacije ovisno o konkretnim potrebama i zahtjevima, odnosno rastu sustava.

IBM WebSphere Application Server omogućuje realizaciju horizontalnog i vertikalnog skaliranja, te time najveću moguću iskoristivost postojećih hardverskih resursa. IBM WebSphere Application Server olakšava upravljanje servisima i aplikacijama, te ostale administrativne zadatke. Značajna poboljšanja u produktivnosti razvoja ostvarena su uskom integracijom WebSphere platforme s Rational alatima. Sigurnosni mehanizmi temelje se na otvorenim standardima.


SOA. U WebSphere Application Server ugrađen je moćan Java Message Service (JMS) mehanizam koji omogućuje povezivanje i integraciju s postojećim aplikacijama koje nisu Java aplikacije. Dodatna je prednost uska integracija s WebSphere Message Queueom (MQ) i WebSphere Enterprise Service Busom (ESB). Kao rezultat moguće je kombinacijom tih produkata izgraditi moćni Enterprise Service Bus koji će integrirati najrazličitije aplikacije i okruženja.

IBM WebSphere Portal pruža komponentni aplikacijski framework i napredne alate za izgradnju fleksibilnih servisno orijentiranih rješenja i integraciju postojećih statičkih web-sajtova, “content-management” sustava (CMS) i web aplikacija. Velika je prednost WebSphere portala skalabilnost koja će zadovoljiti potrebe bilo koje organizacije.

IBM WebSphere MQ osigurava pouzdanu integraciju za aplikacije i web servise, omogućuje pouzdanu komunikaciju i sigurnu isporuku između različitih sustava i platformi. U paleti IBM tehnologija služi kao komunikacijski mehanizam za implementaciju ESB (Enterprise Service Bus) rješenja i kao komunikacijski sloj za implementaciju SOA rješenja.

IBM WebSphere Message Broker omogućuje implementaciju naprednog ESB s univerzalnim podatkovnim transformacijama za standardna i SOA poslovna rješenja i aplikacijske sustave.

Više o CROZ WebSphere uslugama!